Youth Navigation

Up coming

<<  <  April 2021  >  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
192021232425
26272830  

Stay Connected

Join our mailing list and stay informed of all the latest news and blog posts!

Get Social

grasrot3

Bingolotto 2020

Från vänster: Aron Qvarnström, Axel Qvarnström, Alex Häljestig, James Pettifor, Viktor Lundquist och Erik Sandelin.

U18 5SPARTACUS hade med sex spelare på träningslägret som ledde fram till ungdomslandskampen mellan Sveriges och Danmarks U18 lag. Det var de tre redan etablerade spelarna Erik Sandelin och tvilingarna Aron och Axel Qvarnström, samt förstaårsspelarna Viktor Lundquist, Alex Häljestig och James Pettifor.

Referat Danmark-Sverige U18

Resultat 15-51

Matchen spelades 3 x 25 minuter för att alla spelare skulle få speltid.

Sveriges trupp bestod av 40 spelare. Det var således många byten men det var bra för det var trötta ben hos de Svenska grabbarna efter 3 dagars intensivt träningsläger.

Hjärnskakning

Spartacus hade med 6 spelare i truppen. Tyvärr hade Erik Sandelin ådragit sig en hjärnskakning på träningslägret och fick stå på sidan. De övriga 5 gjorde riktigt bra ifrån sig trots förutsättningar att komma in efter avbyten.

U18 7Första landskampen

För Viktor och Alex var detta första landskampen men det märktes inte, de kom in riktigt bra i matchen när de blev inbytta. Även James hade en riktigt bra match i synnerhet i positionen som klunghalv. Axel fick spela i en för honom ovan roll som pelare, men gjorde som vanligt en gedigen insats och var mycket stabil i försvaret.

Styrka och Tacklingssäkerhet

Landslagsledningen ville spela Axel i förstaled på grund av sin styrka och tacklingssäkerhet. Aron var den Spartacusspelare som fick mest speltid, och var med från start. Han avslutade dessutom med sitt första försök för Sverige!

Det är väldigt kul att vi har med 6 Spartacus grabbar i landslagstruppen och att de dessutom gör så bra ifrån sig gör ju inte saken sämre. Bra jobbat killar!

Site Disclaimer

bottomlogos 2

The content provided on this homepage is the property of Spartacus Rugby and affiliated partners.
All images and content (C) Spartacus RUFC.

Contact Us

Contact Us

We're excited to hear from you!

You can contact us via our Contact Page. If you'd prefer to give us a ring you can always call us at: +46 (0)725 16 50 19

Our Address

Gamla Lexbyvägen 12 433 31 Partille, , Sverige

Get Social

Newsletter Subscribe