• info@spartacusrugby.com
Kontakta Oss!

Blog

Gammalt och nytt i och omkring SPARTACUS RUGBY

SPARTACUS Rugby har fyllt 50+, och nu planerar vi att starta en träningsgrupp för Oldboys under ledning av Peter och Nisse. 

 Tanken är att träffas någorlunda regelbundet för att motionera, träffa gamla lagkamrater och ljuga om hur bra vi var. Som gammal Spartacusspelare är du alltid välkommen till klubben. En Elefant glömmer som bekant aldrig, och har du spelat med oss så finns det förmodligen minst en person som kommer ihåg dig!

Gruppen är öppen för alla som fyllt 35 och ännu hellre 50, men är du nybörjare och vill pröva på Rugby så spelar det ingen roll hur gammal du är, kom ner och spring med oss!

Plocka fram dina gamla dojjor bakom tvättmaskinen och kom ner och ha lite kul igen! -Tjofen

 Vi börjar med att starta en träningsgrupp, om det sedan finns önskemål och vilja att spela 'riktig' Oldboysrugby, så är tanken att vi i första hand lånar ut oss till redan existerande Oldboyslag i landet och i regionen. Att ställa ett eget XV-lag på fötterna får närmast betraktas som en omöjlighet, men man skall aldrig säga aldrig.

När börjar vi då? Det vet vi inte ännu, men håll ögonen öppna och gå gärna in på någon av våra Facebooksidor och anmäl ditt intresse så länge.