• info@spartacusrugby.com
Kontakta Oss!

Vår Anläggning

SPARTACUS klubbhus

Vi är väldigt stolta över vårt klubbhus och dess faciliteter. Eftersom SPARTACUS är en väldigt social klubb, är det viktigt för oss att alla känner sig välkomna. 

I klubbhuset träffas vi innan träning för att umgås och lära känna varandra. Här kan också föräldrar vänta inne i värmen med en kopp kaffe, medan barnen tränar alldeles utanför. 

Ibland träffas vi för att se en rugbymatch på storbildsTV, och vi använder också klubbhuset för årsfester och andra tillställningar.

Våra grilltillställningar brukar vara väldigt populära, och vi har ett fullutrustat kök där vi kan laga mat till många hungriga rugbyspelare.

Vi har två väldigt fina planer för matcher och en mindre träningsplan till vårt förfogande som vi delar med våra grannar, fotbollsklubben Partille IF.

I samtliga av våra tre omklädningsrum finns klädkrokar, bänkar, toalett och dusch samt tillgång till bastu.

I våra planer ingår att bygga ett eget gym, och fram tills dess utnyttjar vi en del av de allmänna utrymmena för ändamålet.

 • Omklädningsrum:
  Herrar
  Pojkar
  Damer/Flickor
 • Duschar:
  10 st i tre omklädningsrum
 • Bastu:
  Ja
 • Övriga faciliteter:
  Samlingsrum
  TV
  WiFi
  Kiosk
  Fullutrustat kök

Träna när du vill.

Många av våra spelare utnyttjar tiden innan träning till styrketräning etc. Vi ser gärna att våra medlemmar använder våra utrymmen även de dagar då det inte är träning.

Det finns alltid någon som är i närheten och som kan komma och låsa upp, om man vill köra ett styrkepass.

Lördag är Rugbydag!

När det är matchdag brukar vår stora altan fyllas med supportrar, spelare och föräldrar för en härlig rugbystund. Kom och träffa andra rugbyintresserade människor, och heja fram våra spelare på planen! Ofta kan man få sig en kopp kaffe och fika, och ibland startar vi vår grill med korv och hamburgare!