Youth Navigation

Up coming

<<  <  December 2018  >  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17192122
262829
      

VC2018Front

Stay Connected

Join our mailing list and stay informed of all the latest news and blog posts!

Get Social

grasrot3

SPARTACUS ungdomssektion fortsätter att växa, och det betyder också att antalet aktiviteter som klubben är involverade i ökar i samma grad.

F18

SM i 7-mannarugby spelas i ett antal omgångar runt om i Sverige. Flera av våra duktiga tjejer kommer att åka till Vänersborg för att spela den första omgången. Eftersom SPARTACUS F18 fortfarande är under uppbyggnad, så kommer Milica, Lucy, Lovisa och Emilia att spela med Borås damer. Tjejerna har förberett sig genom att träna tillsammans med Borås under vårvintern, och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete för framtiden. SPARTACUS tjejer ökar också i antal och vi hoppas snart kunna ställa ett eget tjejlag på fötter. Lycka till säger vi !

 

U10-U14

015 2
Johannes "Jompe" Kempe

U10På söndag den 23 April sparkar våra yngsta ungdomar igång säsongen med årets första minifestival som hålls i Herrljunga. En minifestival innebär att klubbar i närområdet träffas under en dag och tränar och spelar rugby med varandra. Det hålls ett flertal minifestivaler under året, och de är väldigt uppskattade av alla. Ungdomarna samlas vid Klubben på söndag morgon för gemensam färd till Herrljunga. Denna del av SPARTACUS ungdomssektion är den som vuxit mest de senaste åren, och det betyder tex att P14 snart kan mönstra ett helt eget 15-mannalag. Framgångarna inom nyrektryteringen av ungdomar beror förutom på våra väldigt populära coacher Jompe och Peo, främst på det samarbete som klubben haft med skolorna i närområdet.

 

Team West

TimeForABath

Satsningen på att ta fram ett regionalt representationslag för Västsverige fortsätter också. I helgen träffas ungdomarna i Vänersborg för en heldag med teori och fysisk träning. Laget som består av ungdomsspelare från SPARTACUS, Göteborg RF, Vänersborgs RK, Uddevalla och Borås RC har nu tränat och spelat tillsammans under en längre period, och det syns på resultaten. Det finns mycket potential och många lovande tjejer och killar i denna konstellation.

Site Disclaimer

bottomlogos 2

The content provided on this homepage is the property of Spartacus Rugby and affiliated partners.
All images and content (C) Spartacus RUFC.

Contact Us

Contact Us

We're excited to hear from you!

You can contact us via our Contact Page. If you'd prefer to give us a ring you can always call us at: +46 (0)725 16 50 19

Our Address

Gamla Lexbyvägen 12 433 31 Partille, , Sverige

Get Social

Newsletter Subscribe