Grasroten2Förra året fick SPARTACUS ca 1500 kr från Svenska Spel, tack vare att flera personer gav sitt stöd till klubben när de spelade på Svenska Spel. Eftersom vi är en liten förening så är varje krona viktig, och vi uppskattar verkligen alla uppoffringar som våra spelare, föräldrar, supportrar och andra gör för klubben. Många av oss brukar spela på Svenska Spel någon gång då och då, och nu kan du göra ännu mera för att SPARTACUS skall få del av de 50 miljonerna.

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av dina pengar. Det gör du enklast på svenskaspel.se, i en spelbutik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona som du spelar för omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan också när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till SPARTACUS.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i Oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng som du spelat ihop till SPARTACUS under året, desto mer pengar får vi. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.