Vi samlades utanför Ullevi en kall och fuktig lördag i November för att byta om. 25 personer från SPARTACUS plus en mängd supportrar och hjälpredor rörde sig sedan in på Nya Ullevi för starten. Deltagarna varierade i ålder från 14 År upp till 53 (undrar vem det var), och vi intog innerplanen för traditionell rugbyuppvärmning, och för att synas så mycket som möjligt. Aktiviteten hade som syfte attvi skulle lära känna varandra över åldersgränserna, träna tillsammans och ha kul. Företaget STIHL sponsrade anmälningsavgiften för samtliga deltagare, vilket betydde att vi fick deltaga gratis.

Utmaningen var en 5 km lång hinderbana där vi skulle klara av att passera 60 hinder.

Efter uppvärmningen samlades vi i startfållan och började sedan att springa de två varven fyllda med hinder. Vi kämpade och slet tillsammans och alla klarade av utmaningen! Efter sista hindret, en mastodontvägg fick vi alla välförtjänta medaljer kring halsen och vi samlades till ett gruppfoto och ett gemensamt SPARTACUS!

Det är en fröjd att få vara med i denna underbara klubb med alla dessa positiva och glada människor som förenas av kärleken till världens roligaste sport - rugby.

Tack till alla som ställde upp, här kommer bilderna igen, samt en bonusvideo (Tack till Fredrik Stjernlöf)

Ullevi gallery